Slakteriet i Langevåg er bygt for å kunna ta i mot fisk både frå ventemerd, brønnbåt og bløggebåt, og gir dermed ein unik fleksibilitet – både for eigarane våre og for andre oppdrettarar med slaktebehov.
Slakteriet i Langevåg er bygt for å kunna ta i mot fisk både frå ventemerd, brønnbåt og bløggebåt, og gir dermed ein unik fleksibilitet – både for eigarane våre og for andre oppdrettarar med slaktebehov.
Les meir om dei ulike stega i produksjonslinja vår her:
Anlegget har kapasitet til å slakta 200 tonn fisk i løpet eit normalt åttetimars skift, eller rundt 1 million middagsporsjonar med laks eller aure. Den raske og godt overvaka produksjonsprosessen er utforma for å bevara fiskekvaliteten på best mogleg vis, der det tek kort tid frå fisken blir ført i land til han ligg stabla på pallar i det energieffektive kjølerommet – klar for transport ut i verda til tusentals sluttkundar som ventar på eit godt og næringsrikt fiskemåltid.
Me planlegg produksjonen veke for veke, eit par månader fram i tid.
Ta kontakt med produksjonsleiar på 453 94 432 eller produksjon@hardangerseafood.no, så finn me ledig slaktedato som passar for deg!
Her kan du ta ein virtuell «spasertur» rundt i det nye slakteriet.
Hardanger Seafood AS
Hovlandsvegen 270
5443 Bømlo
Org nr 826 167 572